Mobil Uygulama Geliştir Zengin Ol

Mobil Uygulama Geliştir Zengin Ol başlıklı bu yazımızda para kazanmanın da ötesinde zengin olma şansına sahip olabileceğiniz bir internetten para kazanma yolunu sizlere aktarmaya çalışacağız…
Mobil Uygulama Geliştir Zengin Ol

Akıllı telefonlar bir ekmek, su gibi ihtiyaç duyduğumuz nesneler konumuna gelmiş durumda. Akıllı telefonlarımız olmadan nerdeyse adım atamayacak kıvama geldik. Gün geçtikçe gelişen teknolojiler akıllı uygulamalar yani mobil uygulamalar pazarını oldukça hareketlendirdi. Pazarın kaymağını yalayıp yutan birçok kişi şuanda zengin olmuş durumdalar.

Peki, ben nasıl zengin olacağım diyorsanız hemen söyleyelim. Yaratıcılığınızı, zekânızı ortaya koyarak az da yazılım bilginiz var ise mobil uygulama geliştirerek Android market, App store, Nokia Ovi Store gibi en popüler mağazalarda uygulamanızı satabilirsiniz.

Her gün binlerce kez kullandığınız mobil uygulamaları geliştirin sizde bu büyük pazardan kaymağınızı alın. Angry Birds ve Candy Crush gibi büyük bir zevkle oynadığımız oyunların sahipleri de işte bu yolla para kazandılar. Mobil uygulama geliştirerek indirme karşılığında ücret alabileceğiniz gibi ücretsiz uygulama indirmeye olanak tanıyarak reklam yolu ile de hatırı sayılır paralar kazanmanız mümkündür. Küçük bir hesap yaparsak, uygulamanızı 30.000 kişinin indirdiğini varsayalım. Her indirme başına kullanıcılardan 2 TL talep ettiğinizi varsayarsak bu tam 60.000 TL kazanmanızı sağlayacaktır. Burada hesapladığımız rakam sadece indirme başı ücret aldığınız rakamlardır. Bunun içine reklamlardan kazandığınız paraları da kattığınızı varsayarsak ciddi oranlarda para kazanma şansına sahip olabileceksiniz.
Mobil Uygulama Geliştir Zengin Ol

Şunu da belirtelim. Bu kolay bir yöntem değildir. Herkes için kolay olsaydı zaten bu kadar büyük paralar kazanma şansına sahip olamazdınız. Ama şunu belirtelim içinizde bu işi yapabileceğinize dair inanç, çalışma aşkı ve yaratıcılık var ise yukarıda saydığımız rakamların dahi üzerinde çok büyük paralar kazanabilirsiniz.
Bol Kazançlar Dileğiyle…

Yorumlar

Popular

PHP DERSLERİ 51 MYSQL'DE FOREİGN KEY KULLANIMI

Twitch Kanalınızda (obs) Video Oynatmak,Reklam Eklemek

OBS SAHNE GEÇİŞLERİNDE KASMA SORUNUNA KESİN ÇÖZÜM